стрічка

Частина володимирчан, які перерахували мільйони на кампанію Гриценка, отримують субсидію

02 Квітня 2019, 16:12
Частина володимирчан, які перерахували мільйони на кампанію Гриценка, отримують субсидію 1179
Частина володимирчан, які перерахували мільйони на кампанію Гриценка, отримують субсидію

Дехто з мешканців Володимира-Волинського, які перерахували на підтримку виборчої кампанії кандидата в Президенти Анатолія Гриценка 1,5 мільйони, отримують субсидії

Про це стало відомо 2 квітня на щотижневі оперативній нараді, яка пройшла під головуванням очільника міста Петра Саганюка, інформує БУГ.

Очільник міста поцікавився скільки серед меценатів, які спонсорували передвиборчу кампанію Гриценка, є отримувачів субсидій.

Начальник міського управління Олександр Смикалюк відповів, що з того списку, який оприлюднений у ЗМІ, половина осіб отримує субсидії.

«Це в першу чергу мали б перевірити правоохоронні органи. А так перерахували по півтори мільйони і отримують субсидії…. Як так можна?» – акцентував Саганюк.

Нагадаємо, напередодні першого туру виборів Президента стало відомо, що мешканці Володимира-Волинського перерахували Гриценку 28 мільйонів гривень. Це становить 43% усіх внесків фізичних осіб, або ж чверть загального обсягу надходжень у виборчий фонд кандидата. По 1,5 мільйона гривень Гриценку дали 17 людей з Володимира-Волинського, ще двоє – по 1,25 мільйона.

Читайте також: Як голосували на найбільших виборчих дільницях Володимира

Коментарі
02 Квітня 2019, 20:46
"Півтори мільйони?" Ви жартуєте? Редактори, вивчіть, будь ласка, узгодження числівника з іменником!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024