стрічка

Патрульні допомогли 80-річній пенсіонерці дістатися виборчої дільниці

31 Березня 2019, 19:19
Патрульні допомогли 80-річній пенсіонерці дістатися виборчої дільниці 1008
Патрульні допомогли 80-річній пенсіонерці дістатися виборчої дільниці

Ковельські патрульні допомогли пенсіонерці реалізувати виборче право. 

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у Facebook.

Повідомлення про порушення виборчого законодавства патрульні отримали сьогодні вдень. Заявниця сказала, що члени комісії відмовляються прибути до неї, аби її мати-інвалід могла проголосувати вдома.

Як повідомили в дільничній комісії, до них не надійшла вчасно заява про те, що жінка бажає проголосувати вдома, тому і сталось таке непорозуміння.

Патрульні попіклувались про 80-річну пенсіонерку і завезли її на дільницю, де жінка здійснила законне волевиявлення.

Жінка висловила вдячність інспекторам за добрий вчинок.

Коментарі
01 Квітня 2019, 02:08
Татові 87, інвалід 2, та час давати 1 гр. Разом з 11 річним онуком на велосипедах! приїхали голосувати. Чужому бюлетень дідусь не довірив: лиш онук показав де ставити галочку за обраного дідусем наймудрішого і найдостойнішого. Зле що погано бачить, але онуку довірив вибір- бо голосував для нього, за майбутнє... Комісія щиро дивувалась турботі за найстаршого виборця родини і сумно сприйняла інформацію, що дідусь вже 23 роки чекає на інвал. авто- тому єдиний транспорт, велосипед - єдиний вихід, майже сліпому попасти між люди. Бо не може пройти і 100-200м. От і внук вів незрячого дідуся на велосипеді... Вів, щоб змінити своє і його майбутнє. А Господь дасть здоров'я і віку обом, щоб розповіли правду тис хто не бачить і не чує, коли вони самі стануть немічними
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024