стрічка

Представники «Богдан Моторс» зустрілися зі студентами луцького політеху

30 Березня 2019, 14:26
Представники «Богдан Моторс» зустрілися зі студентами луцького політеху 1194
Представники «Богдан Моторс» зустрілися зі студентами луцького політеху

Луцький національний технічний університет організував зустріч із представниками ДП «Автоскладальний завод №1» АТ «Автомобільна Компанія «Богдан Моторс» для студентів машинобудівного факультету.

Про це йдеться на сайті навчального закладу.

Із презентацією свого підприємства в Луцький НТУ завітали заступник технічного директора та головний технолог «Богдан Моторс». Вони розповіли студентам про переваги праці на автозаводі, особливості його роботи та специфіку виробництва.

Проректор з науково-педагогічної роботи Сергій Шимчук зауважив, що спеціалісти такого рівня підготовки якистуденти ЛНТУ дуже потрібні таким підприємствам. 

«Завод потребує таких фахівців як студенти нашого університету. Через це ми тісно співпрацюємо, організовуємо такі зустрічі і знайомимо нашу молодь із виробництвом», – сказав Сергій Шимчук.

В ході презентації у студентів з’являлися запитання до гостей із «Богдан Моторс», тому захід відбувся в живій та дискусійній атмосфері. Студенти задумались над перспективами подальшої співпраці та пообіцяли подумати над працевлаштуванням.








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024