стрічка

Що інспектував голова Волинської ОДА на Володимирщині

30 Березня 2019, 13:57
Що інспектував голова Волинської ОДА на Володимирщині 2442
Що інспектував голова Волинської ОДА на Володимирщині

У п'ятницю 29 березня 2019 року, голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко побував із робочим візитом у Оваднівській сільській раді Володимир-Волинського району.

Спільно із головою райдержадміністрації Наталією Василець та головою Оваднівської громади Сергієм Панасевичем очільник області побував на кількох об’єктах. Зокрема, свій візит представники влади розпочали із відвідин загальноосвітньої школи І-ІІ ст. села Сусваль, яка потребує завершення капітального ремонту покрівлі,- інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності РДА.

За словами голови сільради Сергія Панасевича, загальна кошторисна вартість проведення робіт становить майже півтора мільйони гривень. Станом на кінець березня освоєно понад 800 тис. грн . За ці кошти повністю замінено покрівлю. Потрібно ще провести утеплення горища, встановити ринви, блискавкозахист та облаштувати вимощення будівлі.

Наступний об’єкт, де побував Олександр Ілліч – це будівля, у якій планують облаштувати Центр надання адміністративних послуг.

До слова, приміщення під місцевий ЦНАП реконструюють у рамках Програми «U-LEAD з Європою». Фактично ж він уже запрацював із середини лютого 2019 року та надає півсотні послуг. За цей період надходження в місцевий бюджет склали 28 тис. грн.

Побував губернатор і у дошкільному навчальному закладі та амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що розташовані в селі Овадне, які потребують ремонту покрівлі.

Останньою локацією, де побували представники влади під час відвідин Оваднівської ОТГ, став професійний ліцей. Спочатку Олександр Савченко оглянув ті приміщення, які потребують ремонту, а опісля зустрівся із педагогічним колективом.

«Є ряд першочергових проектів, які через рік-два будуть давати надходження в бюджет. Після цього можна робити ті проекти, які безнадійні в найближчий час, і ті, де уже критична ситуація. Чи то майже даху немає, чи то вікна там розсохлися, чи то люди не можуть там знаходитися, відповідно до певних санітарних умов. Це робиться досить легко, якщо визначати порядковість дій. Трішки важче потім реалізувати ці всі наші плани. Але вони виписані в рішеннях ради регіонального розвитку районів та області. Волинь буде процвітати», - зазначив, підсумовуючи робочу поїздку керівник найвищої виконавчої гілки влади в області.

Нагадаємо, громада села Сусваль, що на Володимирщині. офіційно змінили підлеглість і перейшли з УПЦ (МП) до ПЦУ. 

Читайте також: У Сусвалі відбулися збори щодо переходу до ПЦУ, селяни про це нічого не знали





















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024