стрічка

Як у ковельській школі відбулася посвята у ліцеїсти. ФОТО

25 Березня 2019, 13:45
У ковельській школі №11 відбулася посвята у ліцеїсти 2438
У ковельській школі №11 відбулася посвята у ліцеїсти

Старшокласники школи №11 у Ковелі складали клятву ліцеїстів під прапором з фронту, який подарували бійці АТО.

Про це повідомляється на сайті школи.

10-Б клас на чолі з класним керівником Оксаною Сухомлін підготували програму свята, запросили вчителів, які цього року викладають у них, та своїх послідовників – учнів 9-Б.

Під час свята ведучі здійснили для глядачів «екскурс у минуле 10-Б», паралельно відображалися на мультимедійній презентації фото та відеоролики з життя ліцеїстів. Десятикласники урочисто внесли синьо-жовтий прапор, який ще у п’ятому класі їм подарували бійці АТО як подяку за волонтерську допомогу. Під ним же приймали клятву ліцеїста, попередньо відрекомендувавшись. Директор вручила кожному пам’ятку ліцеїста та почесний значок, привітавши учнів від щирого серця.

Багато учнів класу також отримали смужки із символічними медалями та подяки за участь у різного роду змаганнях: спортивних, мистецьких, предметних олімпіадах та конкурсах.  

10-Б також прийняв привітання від своєї першої вчительки та колишніх однокласників, від попередників, учнів 11-Б, та наступників – учнів 9-Б. Окрім того, новоспечених ліцеїстів вітали навіть їх молодші брати й сестрички – у форматі віршованої композиції.    

Гості свята також долучилися до привітань: учитель фізики Леонід  Дудчик виконав чарівну мелодію на саксофоні; учитель зарубіжної літератури Надія  Дудчик прочитала вірш, що торкнув серце кожного ліцеїста; колишня вчителька малювання Ірина Терещук та її донька Анастасія, випускниця НВК «ЗОШ №11 - ліцей», заспівали зворушливу пісню.  

Батьки теж не лишилися осторонь. Мама Артема Каваса Наталія проникливо та зворушливо виконала пісню для свого сина та всіх присутніх десятикласників.

В свою чергу учні 10-Б представили український народний танок, виконали сучасні пісні – рідною мовою та іноземною. Також увесь клас заспівав власну пісню, своєрідний гімн під гаслом «І все буде добре». 

 













Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024