стрічка

На Камінь-Каширщині відновлювали ліс у рамках Всеукраїнської акці. ФОТО

23 Березня 2019, 14:32
На Камінь-Каширщині відновлювали ліс у рамках Всеукраїнської акції 1137
На Камінь-Каширщині відновлювали ліс у рамках Всеукраїнської акції

Працівники Камінь-Каширської РДА та районної ради допомогли лісівникам у благодійній справі. 22 березня трудові колективи взяли участь у посадці лісу на теренах Нуйнівського лісництва.

Повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Міжнародний день лісів, який відзначають 21 березня, щороку проходить під різними гаслами, але з єдиним меседжем – збереження та відновлення природної спадщини. У цей день в Україні стартувала традиційна акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка об’єднує навколо себе широкі кола громадськості.

Мета акції – виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, роз’яснення важливості створення лісових насаджень, підвищення довіри громадян до діяльності лісогосподарської галузі.                  

22 березня трудові колективи спільно з представниками державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» взяли активну участь у посадці лісу на теренах Нуйнівського лісництва. На площі близько двох гектарів вони натхненно працювали над створенням молодих лісових культур.

«За кілька годин ми впорались із посадкою, тим паче, що, навіть, погода сприяла цьому. З кожним роком Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» стає все масовішою. Тому важливо, щоб кожен, хто долучається до створення нових лісових насаджень, розумів наскільки це необхідна та кропітка справа спрямована в майбутнє», – діляться враженнями учасники акції





 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024