стрічка

Рожищенські дев'ятикласники роздумували над майбутньою професією

23 Березня 2019, 15:25
1217

Дев'ятикласники Рожищенської ЗОШ № 2 знайомилися з різними професіями.

Захід відбувся у четвер, 21 березня, у Рожищенській районній бібліотеці для дітей. Про це розповідають на сторінці книгозбірні у Facebook.

«У підлітковому віці, разом з купою інших проблем, виникають труднощі з вибором майбутньої професії. Для 15-річних зробити крок, що впливає на подальше життя, подібно до катастрофи, – йдеться у дописі. 

На жаль, не всі дорослі це розуміють. Та тільки не Віка Цехуш – провідний фахівець з профорієнтації Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, яка завітала в нашу бібліотеку на «дегустацію» професій для дев'ятикласників Рожищенської ЗОШ № 2».

Вона познайомила школярів з сучасним ринком праці та ключовими навичками, які будуть актуальні у найближчі роки. Розповідь переросла у жваву дискусію, під час якої школярі разом з фахівцем вивели «формулу успішного вибору професії, в якій має поєднуватися те, що ти хочеш, що можеш і що потрібно ринку».

Насамкінець розмови провідний бібліограф Тетяна Панасюк познайомила школярів з літературою, яка допоможе знайти себе у світі сучасних професій.





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024