стрічка

Блогеру родом з Локач, якого підозрювали в організації секс-скандалу, продовжили запобіжний захід

22 Березня 2019, 08:50
1215

Печерський районний суд Києва продовжив запобіжний захід блогеру Олександру Барабошку,який родом з Локачинщини, фігурантові справи про організацію секс-скандалу за участі заступника голови Департаменту захисту Національної економіки поліції Олександра Варченка.

Про це у Facebook написав сам Барабошко, – інформує theБабель.

Зобовʼязання носити електронний браслет та заставу у 3 млн грн продовжили до 29 квітня.

«Наведені аргументи традиційно були не такими переконливими, як, наприклад, у Мангера, а отже уважаємих людей поновлюють на посадах, а мені продовжують запобіжний захід», – написав Барабошко.

Блогер додав, що у квітні планував відвідати Відень (Австрія) та Барселону.

«Отож отримавши по заслугах закону і справедливості продовжую працювати над великими справами, про які вже найближчим часом ви почуєте», – додав Барабошко.

7 листопада минулого року 19-річна студентка Київського політехнічного інституту Наталія Бурейко у Facebook звинуватила співробітника Нацполіції Олександра Варченка у домаганнях. Вона заявила, що познайомилася з Варченком у Тіндері, листувалася з ним, але відмовилася від інтимної зустрічі. Після чого він нібито почав погрожувати їй та її родині і навіть прислав відрубані курячі лапки для залякування. Бурейко виклала скріни їхнього листування з сайту знайомств.

Нагадаємо, що блогера з Локач підозрювали в організації секс-скандалу. Пізніше, один із підозрюваних у справі «секс-скандалу» з Барабошком розповів про порушення під час слідства. Розповідали і про те чим відомий локачанин Барабошко і які «замовлення» влади він виконував. Нагадаємо, чому Петров та Барабошко були під арештом: за що звинувачували блогера з Локачинщини.. Під час слідства Друзі Барабошка приходили під СІЗО та просили зустрічі з арештованим, після цього Друзі «Круса» просили допомогти зібрати граші на заставу для блогера. Пізніше друг затриманого розповів, що блогера Олександра Барабошко всю ніч били у СІЗО. Друзі хлопця змогли знайти необхідну суму грошей і внесли 3 мільйони гривень застави. Після того Олександр Барабошко, вийшов із СІЗО і на нього одягнули електронний браслет. Через деякий час блогер розповів сам про затримання «Всю дорогу я був на колінах, зажатий в наручниках з опущеною головою.».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024