стрічка

У Ківерцівській РДА обговорили питання підготовки виборчих дільниць до виборів Президента України

22 Березня 2019, 14:50
1121

У районній державній адміністрації відбулась робоча нарада з питань підготовки та проведення виборів Президента України 31 березня поточного року.

 21 березня у нараді взяли участь представники ДВК та ОВК, ДСНС, працівники райдержадміністрації,йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Виборчим законодавством на органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування покладено обов’язки з матеріально-технічного забезпечення підготовки й проведення виборів Президента України та сприяння виборчим комісіям у реалізації їх повноважень. З зазначених питань інформував начальник відділу Державного реєстру виборців  Валентин Павловський.

Проведення виборчої компанії здійснюється в терміни визначені  календарним планом основних організаційних заходів з підготовки та проведення виборів затвердженого постановою ЦВК від 20.12.2019 № 250.

Ківерцівський район  входить до 23 округу з центром у селищі міського типу Маневичі, у складі якого Камінь-Каширський, Ківерцівський, Любешівський, Маневицький райони.

В Ківерцівському районі утворено  75 виборчих дільниці, з яких 73 звичайні та 2 спеціальні.

 ДВК отримали виборчу документацію, печатки та агітаційні матеріали кандидатів на пост президента України які було надано  окружною виборчою комісією.

Відділом Державного реєстру виборців надано на опрацювання попередні списки виборців. ДВК та запрошення, відповідно до встановлених нормативів.

Під час наради обговорили питання  забезпечення дільничних виборчих комісій приміщеннями відповідно до нормативів, їх охорони, а також охорони виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації, заходів щодо дотримання громадського порядку, забезпечення транспортними засобами, засобами зв’язку, інвентарем, оргтехнікою, засобами пожежної безпеки та аварійним освітленням.

Присутнім було наголошено на дотриманні вимог виборчого законодавства та забезпечення виконання завдань визначених розпорядженням голови райдержадміністрації Валерія Ткачука від 28.01.2019 року № 14  «Про здійснення заходів з підготовки і проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром