стрічка

Голова Демидівскої райдержадміністрації попався на хабарі

21 Березня 2019, 12:48
Голова Демидівскої райдержадміністрації попався на хабарі 1726
Голова Демидівскої райдержадміністрації попався на хабарі

Посадовця затримали оперативники управління захисту економіки в Рівненській області, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України.

Під час проведення антикорупційних заходів правоохоронці задокументували злочинну діяльність голови районної державної адміністрації. За укриття правопорушення від правоохоронних органів посадовець вимагав від громадянина неправомірну вигоду, розповідають у поліції Рівненщини.

Представники місцевої влади виявили нелегальну автозаправну станцію. Щоб не повідомляти правоохоронців про її функціонування, голова району забажав від підприємця «винагороду» – 20 тисяч гривень!

Посадовця затримали у середу, 20 березня, під час отримання грошей. В його автомобілі знайшли гроші, отримані в якості хабара.  

Наразі слідчі дії тривають.

Заходи по викриттю та документуванню протиправної діяльності проводилися у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

З власних джерел журналістам Район. Демидівка вдалося дізнатися, що затриманий голова РДА – керманич Демидівського району Богдан Левшенюк.

 

Коментар