стрічка

Audi на «бляхах» і сувенірні гроші: деталі гучного затримання у Рожищі. ФОТО

20 Березня 2019, 13:10
1483

У райцентрі Рожище співробітники групи реагування патрульної поліції за підозрою в шахрайстві затримали двох жителів обласного центру Волині.

Чоловіки в торговельних закладах району розраховувалася сувенірними купюрами, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, рожищенська поліція затримала аферистів.

Наразі вирішують питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Зловмисниками виявилися раніше судимі 36-річний та 20-річний жителі Луцька. Правопорушники пересувалися автомобілем «Audi» на іноземній реєстрації. 

«Затримані під виглядом справжніх грошей розраховувались за дріб’язковий товар у магазинах сувенірними купюрами номіналом 200 грн, отримуючи решту справжніми грошима. Уже встановлено, що вони причетні до чотирьох таких фактів на території Рожищенського району та до трьох у сусідньому, Ківерцівському районі. Наразі вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження, за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України», – повідомив начальник Рожищенського відділення поліції Олександр Басалик

До слова, в кінці лютого цього року оперативники Рожищенського районного відділення поліції у співпраці із ківерцівськими колегами вилучили у 37-річного жителя райцентру Ківерці пістолет та 25 набоїв калібру 9 мм.



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024