стрічка

Володимирчани поскаржились у Міністерство екології на занедбане обійстя

20 Березня 2019, 18:35
На Волині люди поскаржились у Міністерство екології на занедбане обійстя 978
На Волині люди поскаржились у Міністерство екології на занедбане обійстя

Мешканці Володимира-Волинського поскаржилися у Міністерство екології на власницю одного з обійсть, яке знаходиться у вкрай занедбаному стані.

Про це стало відомо 19 березня на нараді по благоустрої, яка відбулася у приміщенні мерії. 

Під час обговорення питання утримання тротуарів, прибудинкових та дворових територій, а також територій (земельних ділянок), які перебувають у користуванні, або у власності юридичних та фізичних осіб, зайшла мова про вкрай занедбану ділянку, яка знаходиться по вулиці Ніла Хасевича 55.

«Ніла Хасевича, 55... Тут хочу окремо зупинитися. Власниця цього «сміттєзвалища» проживає в Нововолинську, на будь-які зауваження, в тому числі і нововолинських колег, не реагує. Земельна ділянка в жахливому стані: суцільні хащі і сміття, влітку там щурі і плазуни. Сусіди вже звернулися в міністерство екології щодо вирішення цієї ситуації. Тому, відділенню муніципальної варти, екологічному інспектору, усім іншим санітарним службам та членам адміністративної комісії – власниця цієї земельної ділянки повинна привести її до належного стану в поточному році за будь-яких обставин... Не кращий вигляд має ділянка на розі вулиць Устилузька – Івана Мазепи. Прошу відділ земельних ресурсів та юридичний відділ вивчити питання вилучення цієї ділянки, а також тієї що знаходиться по Ніла Хасевича», - наголосив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Читайте також: У Володимирі назвали вулиці, де планують провести ямковий ремонт ще до Паски




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024