стрічка

У селі на Волині представили нову директорку школи

20 Березня 2019, 12:35
1851

Голова Рожищенської районної ради Андрій Музика, начальник відділу освіти та молоді райдержадміністрації Ігор Кузава, сільський голова Олег Бондарук представили у школі села Сокіл нову директорку Зінаїду Дорощук.

Про це на своїй сторінці у facebook написав Ігор Кузава.

Читати також: У селі Сокіл – нова директорка школи

«За результатами конкурсного відбору директором школи стала Зінаїда Дорощук. До призначення на цю посаду Зінаїда Анатоліївна працювала заступником директора та вчителем географії у цьому закладі освіти. На керівника закладу освіти покладається велика роль – збереження структури закладу освіти, вдосконалення та розвиток школи, впровадження Концепції Нової української школи та нових методик викладання і технологій в освітній процес, підвищення якості освіти», – пише чиновник.

За словами посадовця, завдяки своїй дружелюбності, толерантності та професіоналізму, Зінаїда Дорощук має беззаперечну підтримку педагогічного, батьківського колективу та громади села.

Читати також: У шкільному саду в селі Сокіл висадили 32 дерева

«Бажаю новому керівнику закладу освіти успішної праці, невичерпних сил та енергії для підтримки та розвитку статусу КЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Сокіл», – йдеться у дописі.


Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024