стрічка

Стара Вижіва: благоустроєм селища займатимуться безробітні

20 Березня 2019, 17:05
1130

В.о. директора та фахівці Старовижівська районна філія Волинського обласного центру зайнятості провели низку робочих зустрічей з головою та старостами Старовижівської об'єднаної територіальної громади.

У вівторок, 19 березня, відбулась зустріч в.о. директорки районної філії Тетяни Гаврилюк та керівника Старовижівського виробничого управління житлово-комунального господарства Степана Поляка, під час якої обговорили потребу у працівниках для проведення благоустрою території селища Стара Вижівка.

Мова йшла про організацію громадських робіт на території місцевої громади. Про це йдеться на сторінці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Проведення громадських робіт із залученням до них зареєстрованих безробітних здійснюватиметься на умовах співфінансування коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття та місцевого бюджету. 

До участі у громадських роботах на території новоствореної Старовижівської громади в березні місяці буде залучено 10 безробітних, які будуть облагороджувати територію, щоб селище ставало ще більш привабливим

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024