стрічка

Центр реабілітації атовців у Луцьку отримав автомобіль

20 Березня 2019, 10:51
885

Волинських ветеранів АТО рятуватиме спеціально обладнаний автомобіль, який нині презентували у Центрі реабілітації бійців, що повернулися зі Сходу.

Звідки гроші на авто та наскільки вонопотрібне хлопцям – у сюжеті Сфера-ТВ.

На базі луцького реабілітаційного центру для бійців, які повернулись зі Сходу, постійно працюватиме мобільна група з автомобілем. Задумка придбати машину була давно – каже учасник АТО Юрій Дмитрук, однак бракувало грошей. Благодійним рятівником став товариш з Польщі.

Поляк Маріуш Гаданчук каже: серце стискається, розповідає чоловік, коли у сусідів триває війна. Він займається машинами, а тому, аби зарадити хоч чимось, вирішив одну з них подарувати центру реабілітації.

Чи не найбільше за усіх на цей автомобіль чекала психолог реабілітаційного центру Олена Звєрєва. Адже саме вона щодня бачить на власні очі та психологічно рятує бійців, яким надзвичайно важко адаптуватися на мирній території.

Відтак, група швидкого реагування, котра власне складається з учасників АТО та психолога, відтепер матиме транспорт, аби вчасно зреагувати та можливо врятувати життя побратимам.

Подробиці – у відео.

Читайте також: Чемпіонка «Ігор Нескорених» хоче створити в Луцьку секцію стрільби з лука

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024