стрічка

Представили нового керівника Ковельського відділення «Волиньгазу»

20 Березня 2019, 09:15
Представили нового керівника Ковельського відділення «Волиньгазу» 1932
Представили нового керівника Ковельського відділення «Волиньгазу»

Голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя відрекомендував голові районної державної адміністрації Вікторові Козаку нового керівника Ковельського відділення ПАТ «Волиньгаз» – Андрія Боярчука.

Керівник виконавчої гілки влади Ковельщини під час знайомства з новим очільником відомства виголосив надію на продуктивну співпрацю та взаєморозуміння для роботи на благо краян та висловив впевненість в тому, що новому керівнику, який до нового призначення очолював Горохівське відділення, буде комфортно трудитися на Ковельщині. Про це повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Варто нагадати, що наприкінці року під брендом Регіональної газової компанії ПАТ «Волиньгаз» відбулось офіційне відкриття та введення в дію сучасного Центру обслуговування клієнтів, відтак, офіс знаходиться за адресою: місто Ковель, вулиця Степана Бандери, 34 А.

Відтоді щоденно, окрім вихідних, споживачі природного газу міста Ковеля та прилеглих районів мають можливість отримувати консультації та проводити різноманітні сервісні операції.




Читайте такожКовельчани можуть подати показники газових лічильників через Viber

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024