стрічка

Відомий телеведучий хоче приїхати до Ковеля

19 Березня 2019, 15:39
Костянтин Грубич 2731
Костянтин Грубич

Тележурналіст Костянтин Грубич планує приїхати до Ковеля з приводу відчуження відпочинкової зони біля водосховища під приватну забудову.

Про це він, як ведучий рубрики «Польова країна» в тижневику «ТСН-тиждень», повідомив у Facebook, звертаючись до ковельчан.

«Шановні ковельчани! Наскільки для вас життєво важлива проблема відчуження відпочинкової зони біля водосховища під забудову? Чи дійсно існує такий конфлікт? Яка роль у цьому О.О.Кіндера? Чи варто мені приїхати найближчим часом до вас із польовою кухнею ТСН. Тижня, щоб дослідити дане питання? Чи прийдете ви на розмову? Буду вдячний за ваші відповіді!», – написав Костянтин Грубич.

Ковельчани у соцмережі активно підтримують приїзд до Ковеля відомого тележурналіста.

«Доброго Вам дня! Пане Констянтине, так проблема насправді існує, і вона не перший рік тягнеться, ніхто на заяви активістів не реагує, і не може дати конкретної відповіді, щодо цього! «Караван іде далі»! Ми будемо раді Вас бачити у нашому місті! Дякуємо Вам за небайдужість до цієї дійсно проблеми! Чекаємо! Гарного Вам дня!», – подякував дописувач Руслан Троцюк.

«В нас місто гарне, люди доброзичливі… Так, є проблема з благоустройством берегової території… Людей не чують, можливо почують Вашу думку… Чекаємо в гості!!!!!» – пише Віка Воздіган.

Журналісти видання Район.Ковель неодноразово інформували про скандальну тему забудови біля водосховища. У лютому цього року ковельчани скаржились Володимиру Яворівському на міську владу з приводу земельного «дерибану». Учасник Помаранчевої революції та Революції гідності, невтомний борець за правду Сергій Котік навіть зробив відеозвернення до лідерки «Батьківщини» Юлії Тимошенко та голови Волинської ОДА Олександра Савченка.

 

 

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024