стрічка

На Камінь-Каширщині школярі разом із лісівниками прибирали у лісі

18 Березня 2019, 19:38
1226

Школярі та громадськість допомогли працівникам ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» прибрати сміття вздовж доріг.

Загалом діти спільно із лісівниками очистили від побутового бруду понад сім кілометрів.

До цієї справи залюбки доєдналися, зокрема учні Клітицької і Видричівської шкіл, а також вихованці Нуйнівського шкільного лісництва.

Під час акції з прибирання лісу були очищені лісові смуги вздовж доріг між селами Нуйно та Сошичне.

Позбирали непотріб також вздовж дороги Камінь-Каширський-Седлище між Пнівне, Броницею, Воєгощам до озера Озюрко та Каменя-Каширського.

У напрямку на Ратне прибрали придорожній ліс за Видричами.

Тож вивезли лісівники загалом 7 підвод сміття.


 

«Попри усі заклики не засмічувати навколишнє середовище, жителі Камінь-Каширщини все ж залишають у лісі дуже багато побутового бруду», -- кажуть лісівники.

Як зазначають працівники ДП «Камінь-Каширське ЛГ», вони постійно слідкують за порядком у рекреаційних пунктах і їм приємно, що учнівська молодь із задоволенням долучилася до прибирання лісових масивів понад дорогами.

Лісівники закликають не засмічувати ліси – після відпочинку на природі сміття забирати з собою або викидати в сміттєзбірники, а домашні побутові відходи спрямовувати у спеціально відведені місця.

«Відповідальність за забруднення довкілля, за утворення стихійних сміттєзвалищ у лісових масивах не оцінюється лише розміром штрафу. Будьмо свідомими та бережімо природу для майбутніх поколінь!» – кажуть працівники ДП «Камінь-Каширське ЛГ».






Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024