стрічка

У Ковелі зросли тарифи на воду

17 Березня 2019, 18:42
У Ковелі зросли тарифи на воду / Фото ілюстративне 1459
У Ковелі зросли тарифи на воду / Фото ілюстративне

З метою приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня, у Ковельському управлінні водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» здійснили зміну діючих тарифів.

Про це повідомляється на сайті «Ковельводоканалу».

Відповідно до рішення виконавчого комітету Ковельської міської ради від 14 березня нові тарифи становлять: централізоване водопостачання – 6,95 грн/м³ без ПДВ; централізоване водовідведення  – 10,76 грн/м³ без ПДВ; централізоване постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 7,30 грн/м³ без ПДВ; централізоване водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) – 11,31 грн/м³ без ПДВ.

Рішення набуде чинності через 15 днів від дати оприлюднення в газеті «Вісті Ковельщини».

УВКГ «Ковельводоканал» просить своїх споживачів з розумінням віднестися до збільшення тарифів, а також поспішити повністю розрахуватися з боргами за діючими тарифами до 31 березня.

Зазначається, що підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для соціально незахищених та малозабезпечених верств населення компенсують через пільги та субсидії які, згідно законодавства, може безперешкодно оформити кожна родина.

Читайте також: У Ковелі хочуть підвищити тарифи на воду

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024