стрічка

У Дубівській ОТГ відбудуться збори щодо облаштування місця літнього відпочинку

17 Березня 2019, 16:54
У Дубівській ОТГ відбудуться збори щодо облаштування місця літнього відпочинку 1425
У Дубівській ОТГ відбудуться збори щодо облаштування місця літнього відпочинку

У селі Дубове вирили ставок і планують облаштувати місце для літнього відпочинку. 

Про це повідомляє голова Дубівської ОТГ Роман Троцюк на своїй сторінці у Facebook.

«Одним з важливих елементів нашого життя є відпочинок. Впродовж більше ніж 20 років в селі Дубове відсутня рекреаційна зона для загального користування. В кінці 2016 року (після створення об’єднаної громади) виникла ідея створити водойму, яка б слугувала як пожежна водойма, рекреаційна зона та водойма для риболовлі. На протязі 2017 – 2018 років за благодійні кошти була викопана водойма розміром 40х60 метрів. Дякую всім хто долучився до цієї доброї справи, але настав часдовести справу до логічного завершення», – йдеться у дописі Романа Троцюка.

Очільник ОТГ запрошує жителів громади на збори, де вирішать, як облаштувати зону для відпочинку. Збори відбудуться 20 лютого о 18.00 в приміщенні Дубівської сільської ради.

«Звісно ми могли б спробувати реалізувати даний проект на свій розсуд, але важливо щоб були враховані побажання великої кількості жителів села Дубове. Час спливає дуже швидко, за декілька місяців настане сезон літнього відпочину, і важливо щоб до цього часу була створена відповідна інфраструктура. Пропоную створити робочу групу для напрацювання та реалізації проекту зони відпочинку. Робоча група буде створена з енергійних та небайдужих жителів громади. Запрошую Вас приєднатися до групи, яку збираємо в середу 20 лютого в приміщенні сільської ради о 18 годині. Тільки разом ми зможемо створити «Громаду комфортного проживання» для наших жителів», – написав Роман Троцюк у дописі. 

 


Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром