стрічка

Двох локачан притягнули до адмінвідповідальності за спалювання сухої рослинності

17 Березня 2019, 14:31
Двох локачан притягнули до адмінвідповідальності за спалювання сухої рослинності 1700
Двох локачан притягнули до адмінвідповідальності за спалювання сухої рослинності

У Локачинському районі провели рейдові перевірки щодо роз’яснення громадянам заборони спалювання сухої трави, рослинності, побутових відходів та притягнення до відповідальності порушників.

Комісія у складі представників Локачинського районного сектору Управління ДСНС у Волинській області, голови місцевого товариства мисливців та рибалок провели рейдові перевірки-огляди у селах Замличі та Павловичі та на суміжних до населених пунктах територіях, – повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Під час рейду виявили двох громадян, Юрія Ш. та Павла М., які спалювали суху рослинність. Учасники рейдової групи зобов’язали порушників загасити підпалені вогнища та опісля провели відповідні профілактичні бесіди. Матеріали про притягнення цих чоловіків до адміністративної відповідальності підготовлені та направлені до Державної екологічної інспекції у Волинській області.

Крім того, під час рейду провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадян щодо заборони спалювання сухої трави та рослинних залишків, поінформували про відповідальність перед законом за такі порушення.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024