стрічка

Рожищенських комунальників нагородили грамотами й подарунками

16 Березня 2019, 13:03
1015

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається в країні кожної третьої неділі березня.

У п’ятницю, 15 березня, міський голова В’ячеслав Поліщук та його заступник Сергій Лясковський напередодні професійного свята привітали працівників КП «Дільниця благоустрою міської ради» та Рожищенського ПЖКГ, пишуть на сайті міськради.

У своєму привітальному зверненні до працівників комунальних підприємств очільник міста відмітив, що саме працівники ЖКГ та Дільниці благоустрою докладають усіх зусиль, аби створювати необхідні умови для стабільної роботи підприємств галузі, щоб у оселях мешканців завжди були вода, тепло, світло, щоб у належному стані знаходились вулиці та подвір’я багатоповерхівок.

«Мабуть, важко знайти галузь міста, яка приковує скільки уваги громади, як комунальна галузь, – відзначив В’ячеслав Поліщук. – Тому, вітаючи вас з професійним святом, найбільше хочу звернутися зі словами вдячності до простих трудівників, хто встає із першим променями сонця, бере мітлу, лопату та відро і вичищає наше місто від бруду – і в дощ, і в сніг, і в спеку, і в холод.

Звертаюся до тих, хто не спить вночі за кермом прибиральної техніки, хто вивозить сміття, обрізає дерева. Звертаюся до тих, хто щодня відповідально працює на своєму робочому місці, щоб у родини рожищан прийшли тепло, вода, світло. А це означає – і комфортні умови проживання, і добрий настрій кожного з нас. Ви зробили і робите багато хороших справ, і тільки зрідка отримуєте у відповідь вдячні слова. А я дякую вам сьогодні й завжди!».

З нагоди професійного свята, за сумлінну працю, вагомий внесок у роботу підприємств комунального господарства, досягнуті успіхи у забезпеченні благоустрою краю, активну участь у виконанні завдань з побутового обслуговування населення з рук міського голови грамоти та подарунки отримали підсобний робітник Владислав Петрина та машиніст водозабору Ярослав Райхерт з Рожищенського ПЖКГ, контролер по заключенню договорів Галина Ярчак та  екскаваторник Володимир Матвійчук з КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради».

Рожищенська міська рада та її виконавчий комітет, приєднується до всіх сказаних вітань та бажає працівникам КП «Дільниця благоустрою» та Рожищенському ПЖКГ міцного здоров’я, щастя, благополуччя і успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі!



Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024