стрічка

У Рожищі обирали найкращу в конкурсі «Міс Весна». ФОТО

15 Березня 2019, 17:51
2665

У районному домі «Просвіта» організували свято для дітей – конкурс «Міс Весна».

Захід відбувся у четвер, 14 березня.

Змагалися між собою 11 творчих, креативних дівчаток любительського об'єднання «Ренесанс»: Маргарита Ван-вейк, Ангеліна Шатунова, Софія Богачова, Софія Антонюк, Олександра Калюх, Анастасія Козачук, Валерія Данчук, Христина Грицюк, Катерина Ліснічук, Каріна Сівєрова та Лєра Буднікова.

Дівчата показували свої таланти у шести номінаціях.

«Візитка у вишиванці» – дефіле у традиційному українському вбранні на сучасний лад. «Покажи свій талант» – кожна принцеса розповідала про свої успіхи та захоплення.

«Вправна господинька» – ліпили вареники з маком. «Відгадай мелодію» – демонстрували свою обізнаність у мультфільмах.

«Інтерв'ю» – спілкувалися з членами журі, даючи відповідь на їхні запитання. «Дефіле у капелюшках» – кожна учасниця підготувала яскравий капелюх, як символ краси та грації весняної краси.

Оцінювало конкурсанток журі: керівниця народного аматорського театру РД «Просвіта» Наталія Марценюк, методистка хору та вокалу РД «Просвіта» Надія Козій, керівниця народного аматорського хорового колективу «Надвечір'я» РД «Просвіта» Алла Павлюк, художниця-оформлювачка ЦБС Ірина Сидорук, та спеціалістка відділу обслуговування ЦБС Неля Антонюк.

Вітали наших дівчаток лауреати Всеукраїнських фестивалів Ангеліна Хотимчук та Арсен Мосійчук, які подарували запальний мікс спортивно -бального танцю

Гарно провела час з глядачами та подарувала дітям гарний настрій Оксана Глушко, яка була у ролі Клоуна Мартинка. Співала для гостей і солістка БК села Топільне Оксана Пашковська.

У підсумку кожна дівчинка-учасниця отримала грамоту та спеціальне звання, як от «Міс Ніжність» чи «Міс Шарм». Всім дістався й подарунок від РД «Просвіта» – щоденник для дівчаток.

Організатори висловлюють вдячність власнику кафе «Bo-bo» Дмитру Тропаку, який став спонсором спеціального призу для Лєри Буднікової. Це – похід у кафе, де дівчинка зможе гарно провести час.

А переможницею конкурсу за оцінками журі стала Ангеліна Шатунова. Дівчинку нагородили грамотою, щоденником для дівчаток, короною та кубком «Міс Весна».

Підтримати конкурсанток прийшли учні молодших класів Рожищенської ЗОШ № 2 та ЗОШ № 1, вихованці дитячих садочків № 1 та 2 разом з вихователями. Також на свято були запрошені діти з притулку та спеціалізованої школи-інтернат.

Конкурс організувала очільниця любительського об'єднання «Ренесанс» Марія Поліщук. У роботі допомагали звукооператор Валентин Чербаджі, фотограф Володимир Ковалюк, операторка комп'ютерних систем Надія Козій та помічниця ведучої Галина Поліщук.




























Передрук заборонено.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024