стрічка

Маневицька райрада завалила реконструкцію стадіону

14 Березня 2019, 14:45
«Батьківщина» і «Самопоміч» завалили голосування за реконструкцію стадіону у Маневичах 1442
«Батьківщина» і «Самопоміч» завалили голосування за реконструкцію стадіону у Маневичах

На черговій сесії Маневицької районної ради депутати від партій «Батьківщина» та «Самопоміч» не проголосували за передачу стадіону на баланс районної спортшколи.

Депутати від БЮТ і Самопомочі послухали селищного голову Олександра Гаврилюка і вирішили залишити все як є, – пише Андрій Линдюк на своїй сторінці у Facebook.

«На жаль, бачимо що Маневицька селищна рада чи то принципово чи через незнання дуже запустили цей стадіон і тепер там навіть ігри обласного чемпіонату не можна проводити. Мені, як голові райдержадміністрації соромно за такий важливий об'єкт в районі», – прокоментував голова РДА.

Також Андрій Линдюк додав, що має бажання відремонтувати цей стадіон, але тепер з цим треба звертатись до Маневицької селищної ради та депутатів які не голосували.

«Отже, шановні жителі Маневиччини, від сьогодні всі питання щодо поганого стадіону в Маневичах прошу адресувати особисто депутатам, які «утримались» або були і «не голосували», а також Маневицькому селищному голові Олександру Гаврилюку. Я щиро хотів відремонтувати стадіон у Маневичах, але для декого політична позиція виявилась важливішою ніж майбутнє спорту у районі», – зазначив керівник району.

 

Результати поіменного голосування
Результати поіменного голосування

Також цю ситуацію обговорюють в соціальних мережах і жителі Маневицького району.

«Соромно коли в такому футбольному районі нема належного стадіону і я так зрозумів ближчим часом його і не буде, шкода!», – пише Анатолій Коніщук у Facebook.

Читайте також: Маневичі: стадіон «Колос» стоїть без даху в дощовий період

Коментар