стрічка

На Ковельщині привітали добровольців АТО

14 Березня 2019, 14:36
Білин: у місцевій школі привітали добровольців АТО 1038
Білин: у місцевій школі привітали добровольців АТО

У школі села Білин Ковельсько району відбувся тематичний захід, приурочений Дню українського добровольця.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Офіційна частина заходу розпочалася Гімном України, який виконували всі разом, а далі – хвилина мовчання за усіма героями, котрі віддали своє життя за Україну.

Звертаючись до учасників зібрання перший заступник голови районної державної адміністрації Роман Кульцман сказав, що якби не рішучість добровольців, то не відомо як би склалася доля держави. Добровольчі батальйони, військові формування Збройних Сил України стали на захист нашої держави і протистояли ворогу при відсутності якісної зброї, належного речового, харчового та медичного забезпечення, але маючи підтримку волонтерів, тверду волю до перемоги, віру у Бога та велику любов до України. Вони показали, що українська нація незалежна, що вона має свою державність і готова захищати її.

«Від імені голови районної державної адміністрації Віктора Козака та себе особисто щиро дякую всім воїнам-добровольцям, які набувши безцінного бойового досвіду, продовжують виконувати завдання із відсічі та стримування ворожої навали на сході нашої держави у складі оновленого українського війська і на їхньому прикладі будуть виховуватися покоління захисників Вітчизни, котрі, зокрема навчаються і в цьому закладі загальної середньої освіти. Зичу усім міцного здоров’я, успіхів та непохитної віри у нашу перемогу. Слава патріотам України! Слава Україні!», – резюмував Роман Кульцман.

Спогадами про свою дорогу на війні поділився учасник АТО, депутат районної ради Тарас Оніжук

Тематична мистецька частина заходу була підготовлена учнями школи та місцевими аматорами сцени і включала в себе віршовані, музичними твори та театралізоване дійство, тематика котрих тісно пов’язана з такими поняттями, як: патріотизм, любов до Батьківщини, мужність та героїзм воїнів.

 

















Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024