стрічка

У Ківерцівську лікарню придбають рентгенівський апарат за 3 мільйони

14 Березня 2019, 10:20
У лікарню придбають рентгенівський апарат за 3 мільйони 1242
У лікарню придбають рентгенівський апарат за 3 мільйони

Комунальний заклад «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання» планує придбати цифровий рентгенівський апарат шляхом проведення відкритих торгів в електронній системі Prozorro.

Питання розглянули на робочій нараді голови РДА Валерія Ткачука, його заступників, спільно з головою райради Олександром Гурським, головами ОТГ, начальниками структурних підрозділів РДА та  очільниками медичної галузі району, – інформує сайт Ківерцівської РДА.

Як зазначив голова комісії по реорганізації КЗ «Ківерцівське РТМО» Михайло Слижук, вартість рентгенологічного апарату для Ківерцівського територіального медичного об’єднання становить три мільйона гривень. Відкриті торги на придбання обладнання медичний заклад оголосить у відповідності до чинного законодавства.  Потрібно закупити систему рентгенівської діагностики на два робочі місця з відцифровувачем рентгенівських знімків (в комплекті), орієнтовна вартість якої становить 3 мільйони гривень.

 «З обласного бюджету на придбання рентген – діагностичної системи виділять необхідну субвенцію. Але для встановлення рентген – апарату необхідно попередньо зробити капітальний ремонт приміщення спеціалізованого кабінету.  Коштів районний бюджет на ці цілі не має у повній мірі. Отже, необхідне співфінансування з місцевих бюджетів. Загалом, близько 1,3 мільйони гривень, у відповідності вже виготовленого проекту», – наголосив Валерій Ткачук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024