стрічка

Як нагороджували команди та кращих гравців футзальної першості на Кубок районної газети

10 Березня 2019, 17:10
Спортивні турніри на приз районної газети здавна проводяться на Локачинщині. 1454
Спортивні турніри на приз районної газети здавна проводяться на Локачинщині.

Спортивні турніри на приз районної газети здавна проводяться на Локачинщині.

Тож до 74 річниці виходу у світ першого номера районки (25 березня), працівники видання спільно з ГО «Федерація футболу Локачинського району», за сприяння депутата Волинської обласної ради Михайла Скопюка, вирішили поновити цю традицію.

Бажання взяти участь у першості на кубок районної газети з футзалу виявило 11 колективів, до складу яких увійшли жителі та уродженці Локачинського району. Протягом п’яти тижнів у спортивних залах шкіл сіл Колпитів, Маньків та Шельвів відбувались ігри. Змагання проходили за коловою системою в одне коло. Ніхто не очікував, що лідером змагань з першого туру буде колектив ФК «Луга» (с. Козлів), адже чемпіонські титули з футзалу неодноразово здобували ФК «Локачі», ФК «Турія» та ФК «Шельвів».

Доля першого місця вирішилась в останньому турі – у матчі ФК «Шельвів» – ФК «Луга», де перемогу святкували спортсмени з Козлова (рахунком 2:0). Це був матч «титанів», де ніхто не хотів поступатись. М’ячі забивались на контратаках та розігрувались так, що воротар був безсилий змінити хід подій.

За «срібні» та «бронзові» нагороди боротьбу вели три футзальні колективи: ФК «Шельвів», ФК «Кремеш» та ФК «Локачі» (кожен набрав по 22 очки). Тож місця визначились за особистими зустрічами претендентів на нагороди. У підсумку ФК «Шельвів» здобув «срібло», а ФК «Кремеш» – «бронзу».

Команди-призери отримали медалі та дипломи, а переможцю заступник редактора газети «Селянське життя» Павло Костючко вручив омріяний Кубок. Також  вручили індивідуальні призи та грамоти, придбані депутатом обласної ради Михайлом Скопюком та керівництвом федерації футболу району. Нагороди отримали наймолодший гравець Вадим Гаврисюк (ФК «Кремеш»), ветерани – Віктор Дзяло (ФК «Холопичі») та Олег Матвійчук («ЛК» (Локачі), а також гравці, яких визнано кращими у номінаціях: Роман Кузнецов (ФК «Шельвів») – «Кращий воротар», Григорій Власюк (ФК «Кремеш») – «Кращий нападник» та Андрій Пашкуда (ФК «Луга») – «Кращий гравець першості». А статус «Кращого арбітра» присвоєно Володимиру Сороці.

Згаданим учасникам відзнаки вручили особисто Михайло Скопюк та голова федерації футболу району Віктор Гошій. Нагородження завершилось теплими словами вдячності організаторів змагань усім футзальним колективам за їх майстерну гру.

Також футбольна громадськість висловлює подяку директорам шкіл сіл Шельвів, Колпитів та Маньків за надання оренди спортзалів.











 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024