стрічка

Жителі села на Камінь-Каширщині та лісівники ліквідували стихійне сміттєзвалище

10 Березня 2019, 13:05
1118

Кілька місцевих активістів Бузаківської сільської ради та працівники державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс» лікувідували стихійні смітники.

Про це повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Мінімум раз на рік, за словами Бузаківського сільського голови Миколи Панасюка, одні і ті ж активісти прибирають місцеве стихійне сміттєзвалище.

Це територія сільської ради і прилегла до лісових масивів. Тож звозять і зносять сюди сміття усі, кому не лінь і кому зручно, навіть ті, хто їде дорогою, просто завертають сюди, щоб позбутися непотребу. 

«Добре, що на прохання допомоги відгукуються лісівники, працівники державного підприємства «Камінь-Каширськагроліс», надаючи для робіт із вивезення сміття, зокрема на полігон твердих побутових відходів у Камені-Каширському, свою власну техніку.Та й небайдужі до порядку в селі люди також одразу приходять на поміч. Чомусь у нас так виходить: одні смітять – інші прибирають», – розповідає сільський голова Микола Панасюк.

«Можна ж, наприклад, гілки спалити в себе біля хати, а інше сміття – пластикові чи скляні пляшки здати на пункти прийому тощо. Але ж ні… Я зокрема так і роблю. І раджу всім так», – скаржиться Микола, котрий разом з односельчанами вийшов на суботник.

Варто зазначити, що саме це сміттєзвалище не раз ставало приводом для дискусій у соцмережах. Але за межі розмов звинувачень з боку окремих громадських активістів справа так ніколи і не виходила. Тож прибирати взялися все ті ж – кілька місцевих активістів та лісівники.

 







 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024