стрічка

Довгожителя з Рівненщини урочисто привітали з ювілеєм

08 Березня 2019, 19:56
Довгожителя з Рівненщини урочисто привітали з ювілеєм. 2024
Довгожителя з Рівненщини урочисто привітали з ювілеєм.

Голову Острозької міської організації ветеранів України Михайла Захаровича Асташенка урочисто привітали з ювілеєм.

Слова поздоровлення з 90-літтям ювілярові висловили в день народження, 6 березня, у залі засідань Острозької міської ради. Вітав Михайла Захаровича острозький міський голова Олександр Шикер, депутатський корпус міськради, представники виконкому, члени ветеранської організації та рідні іменинника.

Насамперед Олександр Шикер нагородив Михайла Асташенка почесною грамотою Рівненської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток міста Острога та переказав найщиріші вітання від депутатів міської ради і працівників міськвиконкому. Від імені членів міської організації ветеранів до ювіляра звернулася Ольга Гнатюк.

Михайлу Асташенкові вручили дарунок від управління праці і  соціального захисту населення.

Вітає Олександр Шикер
Вітає Олександр Шикер

Віншує з іменинами Ольга Гнатюк
Віншує з іменинами Ольга Гнатюк

Михайло Асташенко
Михайло Асташенко

 

 

Довідково:

Михайло Асташенко народився 6 березня 1929 року в селі Патікі Вележського району Смоленської області. Навчання у школі перервала війна. Після визволення від фашистів довелося працювати в колгоспі. 1950 року його призвали до лав Радянської армії. Служив Михайло Асташенко в Рівному. Навчався на заочному відділенні Київського автодорожнього інституту.

Працював на різних посадах (зі січня 1963 року директором) Острозького автотранспортного підприємства. Нині Михайло Захарович очолює Острозьку міську організацію ветеранів України.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024