стрічка

У волинському селі вчителі вчилися квестити

08 Березня 2019, 16:27
Залухів: вчителі вчилися квестити 1936
Залухів: вчителі вчилися квестити

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня – дитячий садок» села Залухів відбулося методичне об’єднання вчителів початкових класів Самарівської ОТГ.

Відкрила засідання заступник голови ОТГ з гуманітарних питань Галина Хомук. Вона оголосила присутнім тему, мету і регламент роботи засідання. «Системно-діяльнісний підхід як філософія освіти початкової школи. Мовно-літературна освітня галузь» – таку тему було обрано для вивчення. Про це повідомляють у Самарівській громаді.

Засідання розділили на дві частини: практичну і теоретичну. Під час практичної частини учасники засідання мали змогу взяти участь у проведенні ранкової зустрічі на тему «Професії». Знайомство з початковими класами освітнього закладу пройшло у формі квесту. Під час проходження якого, початківці побачили оформлення класних кімнат, а також практично познайомилися з інноваційними технологіями і методами, які використовують педагоги у своїй роботі під час вивчення мовно-літературної галузі.

Під час теоретичної частини засідання члени методичного об’єднання познайомилися із плануванням навчальних видів діяльності мовно-літературної галузі.  Про інтеграцію навичок «Щоденні 5» поділилася своїм досвідом Галина Кацевич. Знайомство з технологією «кластера» провела Надія Оніщук. Досвідом використання квестової технології поділилася Світлана Тарасюк. Про використання методу проектів повідомила Зінаїда Козюпа. А про втілення у своїй діяльності технології ЧПКМ розповіла Світлана Гурич.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024