стрічка

Людина Олега Кіндера стала довіреною особою мільярдера Тарути

08 Березня 2019, 12:28
Олег Кіндер 1117
Олег Кіндер

Представницю ковельської «Батьківщини» затвердили довіреною особою донецького бізнесмена Сергія Тарути у територіальному виборчому округу № 21.

Як зазначається на офіційному сайті ЦВК, довіреною особою кандидата в Президенти України Сергія Тарути у Ковельському територіальному виборчому окрузі № 21 стала Наталія Гірич, яка тимчасово не працює.

На місцевих виборах у 2015 році Наталія Гірич, як член партії ВО «Батьківщина», балотувалася в депутати Ковельської міської ради від цієї політичної сили, однак в раду не потрапила через свій низький відсоток голосів «За» у партійному списку. У короткій біографічній довідці вказувалося, що вона є бухгалтером у приватної підприємиці Наталії Кіндер (дружини ковельського міського голови Олега Кіндера).

Також довіреною особою кандидата в Президенти України, голови політичної партії «Розумна Сила», колишнього податкового міліціонера із Донецька Олександра Соловйова по виборчому округу № 21 стала працівниця Ковельського РЖКП № 1 Жанна Бойко (дружина керуючого справами виконкому Ковельської міської ради Володимира Бойка), член ВО «Батьківщина», яка на виборах 2015 року так само, як і Наталія Гірич, невдало балотувалася в депутати міської ради від «Батьківщини».

Коментар