стрічка

У Ковелі обмежили продаж алкоголю у нічний час доби

06 Березня 2019, 17:03
У Ковелі обмежили продаж алкоголю у нічний час доби 1051
У Ковелі обмежили продаж алкоголю у нічний час доби

У Ковелі обмежили роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На лютневій сесії міської ради прийнято рішення про обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом. У ньому, зокрема, зазначено: «Обмежити роздрібну торгівлю алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного), у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, крім закладів ресторанного господарства, на території міста Ковеля з 22.00 до 07.00 години».

Чинність цього рішення поширюється на всіх суб'єктів господарювання на території міста Ковеля незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства.

Цим рішенням підприємцям рекомендують інформувати покупців про прийняте Ковельською міською радою рішення щодо обмеження роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного) на території міста Ковеля у період з 22.00 години вечора до 07.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024