стрічка

Як у Ковелі на набережній горіла суха трава. ВІДЕО

05 Березня 2019, 13:18
Як у Ковелі на набережній горіла суха трава. ВІДЕО 1879
Як у Ковелі на набережній горіла суха трава. ВІДЕО

Через необережне поводження у Ковелі на набережній горіла суха трава.

Відео цього опублікував Вадим Дричик у YouTube.

«А чим займаються ваші діти? Запитайте», – написав Вадим у дописі у Facebook.

Пожежа трапилася 3 березня о 19.30. Рятувальні підрозділи виїжджали за викликом на вулицю 40 років Перемоги, де необережне поводження з вогнем невстановлених осіб спричинило загорання сухої трави на площі 0,5 га.

В описі до відео автор додає, що під час випалювань гине насіння рослин як на землі, так і під землею. Виживає, як правило, найгрубіша трава і бур’ян, заглушаючи при цьому ослаблену іншу флору. При сильній трав’яній пожежі гинуть практично усі живі істоти, що живуть у траві та на поверхні ґрунту. Доречі, гинуть і ті що беруть участь у процесі утворення ґрунту, а також винищують різних шкідників саду і городу. Гине корисна мікрофлора, яка допомагає рослинам протистояти хворобам.

Випалювання наносить пряму шкоду й здоров’ю людини, оскільки дим від спалювання трави їдкий, густий, неприємний – їсть очі, неприємно пахне. А спалюючи траву у місті, ви спаюєте й солі важких металів що осіли на листі – такий дим просто отруйний. До того ж в покладах сухої трави часто таїться сміття, небезпечне для спалювання. 

 

Коментарі
05 Березня 2019, 15:28
Ото було б якщо церква дерев"яна згоріла))))) Написали б що спеціально підпалили націоналісти-радикали
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024