стрічка

Як на Любомльщині готуються до виборів

03 Березня 2019, 13:31
Як на Любомльщині готуються до виборів 1084
Як на Любомльщині готуються до виборів

Під головуванням голови районної державної адміністрації Олександра Устименка відбулося засідання координаційної ради з питань забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час підготовки та проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року.

На засіданні були присутні заступник голови райдержадміністрації Олександр Бурихайло, керівник патронатної служби райдержадміністрації Володимир Невінчаний, голова районної ради Микола Сушик, перший заступник керівника Ковельської місцевої прокуратури Ігор Філімонюк, начальник райвідділу поліції ГУ НП у Волинській області Олег Бончак, начальник між райвідділу Служби безпеки України у Волинській області Григорій Олендра, начальник відділу прикордонної служби «Римачі» Андрій Ворона, головний інспектор Любомльського райвідділу УДСНС України у Волинській області Микола Лябук. Про це повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Зі вступним словом до учасників координаційної ради звернувся голова райдержадміністрації Олександр Устименко, який зазначив, що триває підготовчий виборчий процес, і головне завдання – забезпечити правопорядок і законність у період підготовки та проведення виборів Президента України на території району.

Присутні розглянули питання забезпечення законності та правопорядку в районі, безумовного дотримання прав і свобод громадян у період проведення в Україні президентської виборчої кампанії.

Заслухали інформацію начальника райвідділу поліції ГУ НП у Волинській області Олега Бончака про стан роботи та основні завдання відділу із забезпечення законності, публічного порядку та безпеки під час виборчого процесу.

Про заходи щодо забезпечення пожежної і техногенної безпеки під час проведення виборчої кампанії 2019 року доповів головний інспектор Любомльського райвідділу УДСНС України у Волинській області  Микола Лябук.

Начальник відділу прикордонної служби «Римачі» Андрій Ворона з акцентував увагу на особливостях виконання завдань Державної прикордонної служби в підготовці та проведення виборів Президента України.

Так, за словами доповідачів, підготовка до виборів відбувається на належному організаційному рівні.

Голова районної державної адміністрації Олександр Валентинович наголосив на необхідності дотримання чинного виборчого законодавства та закликав усіх негайно реагувати на можливі порушення.

Читайте такожЛюбомльщина входить у територіальний виборчий округ №19

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024