стрічка

Питали про Бога і золоту рибку: відомі письменники зібрали аншлаг у Рожищі

02 Березня 2019, 15:54
Відомі письменники зібрали аншлаг у Рожищі 1171
Відомі письменники зібрали аншлаг у Рожищі

Популярні дитячі письменники Іван Андрусяк і Олег Чаклун відвідали Рожище.

Зустрічі відбулися 1 березня у Рожищенському ліцеї № 4 та у Рожищенській районній бібліотеці для дітей. Організатор туру – поет, літературознавець, видавець Микола Мартинюк.

Фото з зустрічі опублікували на офіційній сторінці книгозбірні у Facebook.

«В перший день весни у нас вирував фонтан казок, пригод, яскравих емоцій і незабутніх вражень. Справжнісінькі дитячі письменники Іван Андрусяк та Олег Чаклун, які вигадують цікавенні історії з таємницями і втечами, викраденнями і страшилками, усмішками й реготанням, розповіли рожищенським читайликам про найцікавіші книжкові новинки, – розповідають працівники бібліотеки. – 

Наших читачів цікавили не тільки книжкові історії, вони «засипали» письменників питаннями про подорожі, натхнення, читання, шкільні оцінки, питали навіть про Бога та золоту рибку. Зустріч добігала кінця, а діти довго не хотіли відпускати улюблених авторів. Стояли в черзі за книгами з автографом, навперебій фотографувалися, навіть брали інтерв'ю. А коли повернулися додому, читали «мультикові книжки, динамічні, яскраві, сучасні», які відтепер житимуть в теплих дитячих долоньках та серцях».

Видавництво «Фонтан казок» разом з письменниками подарували читачам бібліотеки нові дитячі книги.

















Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024