стрічка

У Горохові згорів магазин автозапчастин

01 Березня 2019, 17:10
У Горохові згорів магазин автозапчастин / Фото ілюстративне 1510
У Горохові згорів магазин автозапчастин / Фото ілюстративне

У Горохові згоріла двоповерхова будівля.

Відео пожежі оприлюднили місцеві мешканці у «Фейсбуці», – пише «Волинь24».

Пожежа трапилась у четвер, 28 лютого, близько 23-ї години. Вогонь спалахнув у двоповерховій будівлі на вулиці Козацькій,17, неподалік від центрального ринку. На першому поверсі там розміщений магазин автозапчастин та побутових товарів, а на другому – чотирикімнатка квартира. Будинок накритий ондуліном (бітумним шифером), який добре горить.

Як зазначають місцеві мешканці, звечора там не було електропостачання. Можливо, будівля зайнялася, коли його подали.

Факт пожежі підтвердила начальник відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області Ірина Варварук.

За її словами, повідомлення про займання рятувальникам надійшло о 23:05. Перша машина прибула на місце о 23:07 (від частини до місця пожежі – менш ніж кілометр). Пожежу вдалося локалізувати о 00.05 п’ятниці.

Вогонь знищив 200 квадратних метрів даху, частково перекриття, речі домашнього вжитку. Так записано в журналі рятувальників. Хоча місцеві мешканці уточнюють: згоріло практично все.

На пожежу виїжджали 2 автомобілі державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ) міста Горохова, одне авто місцевої пожежної охорони (МПО) селища Мар’янівка і одне авто ДПРЧ селища Локачі. Працювала ланка газодимозахисної служби.

Причину пожежі встановлюють.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром