стрічка

«Припиніть захват храмів»: у Луцьку на молитву вийшли прихожани УПЦ МП

28 Лютого 2019, 14:03
1492

У Луцьку відбулось молитовне стояння прихильників УПЦ МП. 

У четвер, 28 лютого,  декілька сотень прихожан зібрались на Київському майдані міста, аби помолитись.

Молитовне стояння відбулось на чолі з митрополитом Володимир-Волинським і Ковельським Володимиром та єпископом Волинським і Луцьким Нафанаїлом.

Священики в мікрофон молились та співали пісні. Люди принесли плакати із написами «Ми є УПЦ» та «Припиніть захват храмів».

Захід охороняли декілька десятків представників правоохоронних органів.

На акцію протесту прихильників УПЦ Московського патріархату прийшли прихожани Православної церкви України.

«Ми православні люди української церкви. Ми вже маємо Томос. А вони ще щось хочуть...московської церкви. Прийшли, показують тут шось. А ми їм показуємо, що вони неправі», — розповів лучанин Ярослав.































 

Коментарі
28 Лютого 2019, 18:05
Молодці
01 Березня 2019, 10:39
Дай Бог мир народу православному і врозуми ворогів Твоїх, бо не відають що роблять. А от "слуги народу" до народу так і не вийшли, виставили дурнів з плакатами і поховалися по кабінетам як криси. Від Бога не сховаєтесь, рано чи пізно доведеться відповідати за беззаконня, і богоборство, що толку з ваших крісел, та грошей як Бог проти вас?
02 Березня 2019, 23:51
Навіщо захищати церкви МП, якщо у нас є своя- канонічна, єдина, православна Церква? <br/>Чому батюшки МП йдуть проти волі Вселенського Патріарха, відстоюючи в нашій Україні інтереси Кирила і путіна??? Люди, подумайте, почитайте історію, врешті-решт розберіться, за ким стоїть правда! В нашій державі має бути одна єдина ПЦУ!!!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром