стрічка

На Володимирщині прикордонники затримали чоловіка на краденому авто

26 Лютого 2019, 15:55
На Волині прикордонники затримали чоловіка на краденому авто 1447
На Волині прикордонники затримали чоловіка на краденому авто

Прикордонники неподалік міжнародного митного пропуску «Устилуг» затримали волинянина без документів та знайшли викрадений автомобіль.

Зловмисник викрав авто у 36-річного жителя Володимира-Волинського. Його оперативно затримали правоохоронці. Транспортний засіб вилучили. За вчинення кримінального правопорушення порушення волинянину загрожує до п’яти років позбавлення волі, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області. 

У понеділок, 25 лютого, до поліції із заявою звернувся 36-річний житель Володимира-Волинського. Чоловік повідомив, що  з двору будинку за місцем проживання викрали його автомобіль «ВАЗ 2101».

Транспортний засіб, який за орієнтуванням був схожий на викрадений автомобіль, затримали співробітники прикордонної служби, поблизу міжнародного пункту пропуску «Устилуг».

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 30-річний раніше судимий житель Володимира-Волинського. Легковик вилучили.

«За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Мова йде, про незаконне заволодіння транспортним засобом. Після оголошення зловмисникові підозри у вчиненні інкримінованого злочину, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», –   повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

Читайте також: П'яний устилужанин зламав дідусеві щелепу


Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024