стрічка

Паризьке Рандеву з Семюелем Берто у Луцьку

27 Лютого 2019, 19:31
Семюелем Берто 1828
Семюелем Берто

У Луцьку відбудеться концерт, в якому візбмуть участь Семюель Берто – кларнет (Франція) та академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії, диригент Юрій Скрипник.

Усіх охочих запрошують 13 березня о 19:00 у Палац культури міста Луцька, – повідомляють організатори TikhonovAgency.

Семюель Берто – кларнетист, композитор і педагог. Виступав у Франції, Німеччині, Швейцарії, Чехії, Польщі, Словаччині, Білорусі, Данії, Швеції, Фінляндії, Канаді та Австралії. Він отримав академічну музичну освіту в Парижі, але класичної музики йому було замало. Тож зараз Берто грає клезмерську та балканську музику, працює у жанрах етно, фолк, джаз, електро, контемпорарі.

Маестро охоче ділиться своїми знаннями не тільки у консерваторіях Франції чи Швеції, а й багато їздить з майстер-класами по всій Європі. Французький кларнетист мав перший виступ у 16 років і з того часу не полишає концертні майданчики Європи, Канади та Австралії. Семюель Берто – справжній полістиліст. Він грає та пише джаз, електро, фолк, world music та навіть саунд-треки.

На сцені Берто може бути абсолютно різним – від стриманого виконавця класичного репертуару до босоногого клезмерського музиканта. Кларнетист багато виступає по всій Європі та вже кілька разів відвідував Україну, але у Луцьку вперше.


Квитки можна придбати:

-  Каса #TikhonovAgency: Бар П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

https://kasa.in.ua/parizke-randevu

https://lutsk.karabas.com/

-  Каса Волинського обласного академічного музично-драматичного  театру імені Тараса Шевченка

-  Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

Довідка за номерами:

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024