стрічка

У райцентрі Волині надали соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям

23 Лютого 2019, 11:11
Малозабезпеченим сім’ям Горохівського району надали соціальну допомогу. 1046
Малозабезпеченим сім’ям Горохівського району надали соціальну допомогу.

Малозабезпеченим сім’ям Горохівського району надали соціальну допомогу.

Для вирішення проблем найбільш нужденних громадян, підтримки й соціального захисту малозабезпечених сімей, для забезпечення мінімальних соціальних гарантій 22 лютого 2019 року в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації відбулося засідання комісії з призначення державної соціальної допомоги, житлових субсидій та пільг малозабезпеченим сім’ям та комісії з питань прийняття рішень з призначення компенсацій по догляду за непрацездатними громадянами.

Проводив комісію начальник управління Григорій Дідух, – повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

З метою повного та об’єктивного розгляду  заяв громадян при вирішенні питань про надання субсидій та державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям на засіданні було розглянуто та враховано наявність виняткових обставин у цих сім’ях.

В ході розгляду звернень громадян надано вичерпну інформацію щодо доцільності надання допомоги, субсидій та пільг кожному із заявників. Питання щодо надання допомоги розглядається членами комісії колегіально на підставі акту обмеження матеріально-побутових умов сім’ї, враховуючи конкретні обставини, що склалися в сім’ях заявників. Розглянувши кожне із звернень, члени комісії прийняли рішення по кожному заявнику у відповідності з чинним законодавством.

Під час засідання розглянули 38 справ.

Читайте також: Сім'ям з дітьми призначили соціальну допомогу

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024