стрічка

Для дітей Тучинського навчально-реабілітаційного центру збирають речі

22 Лютого 2019, 17:26
Для дітей Тучинського навчально-реабілітаційного центру збирають речі 1418
Для дітей Тучинського навчально-реабілітаційного центру збирають речі

Понад 200 діток Тучинського навчально-реабілітаційного центру потребують нового одягу, канцелярії та засобів особистої гігієни.

Салон краси LEVEL та Рівненський обласний благодійний фонд «Наше Майбутнє» запрошує до благодійного збору речей для дітлахів з «Тучинського навчально-реабілітаційного центру». Про це йдеться на сторінці у Facebook Рівненського обласного благодійного фонду «Наше Майбутнє».

Дітям центру потрібні такі речі як:

  • Канцелярія (зошити, ручки, олівці, кольоровий папір і т.д.);
  • Одяг (шкарпетки, колготки і т.д.);
  • Засоби особистої гігієни (зубна паста, туалетний папір, шампуні, мило і т.д.).

Про благодійний збір речей 3 березня на майдані Незалежності розкажуть додатково. Також речі можна приносити за адресою: м.Рівне, вул. Ж.Кюрі, 19. – з 22 лютого по 4 березня.

Зазначимо, що 5 березня організатори завітають до «Тучинського навчально-реабілітаційного центру». Окрім того, що дітлахи отримають зібрані речі, майстри салону краси причепурять усіх охочих, а представники фонду проведуть з підлітками лекції, щодо основ безпечної сексуальної поведінки та профілактики інфекційних захворювань.

Для довідки та пропозицій телефонуйте за телефоном: (0362) 67-11-10, (098)278-97-81.

Інформація про центр: Комунальний заклад «Тучинський навчально-реабілітаційний центр» Рівненської обласної ради вул. Староміська, 10, с. Тучин Гощанського району Рівненської області 35415

У закладі навчається 205 дітей, з них 35 це діти дошкільного віку. А також у центрі є 28 діток, які позбавленні батьківської опіки, але не всиновлені або мають опікуна. А також одна особа знаходиться на державній підтримці. Решта дітей є малозабезпечених або багатодітних сімей.
 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024