стрічка

У Луцьк приїдуть популярні дитячі письменники

21 Лютого 2019, 14:02
Іван Андрусяк та Олег Чаклун 1030
Іван Андрусяк та Олег Чаклун

У Луцьку книголюбів запрошують на творчі зустрічі з популярними дитячими письменниками Іваном Андрусяком та Олегом Чаклуном, який проводить Луцька міська централізована бібліотечна система спільно з організатором туру – поетом, літературознавцем, видавцем Миколою Мартинюком.

27 лютого в рамках ЛітФонтан-туру по Волині відбудуться зустрічі з популярними дитячими письменниками Іваном Андрусяком та Олегом Чаклуном. Початок о 12:30 бібліотека-філія №3 для дітей (вул. Корольова, 10) та о 14.00 бібліотека-філія №7 для дорослих (бульвар Дружби Народів, 7). Вхід вільний, — інформують організатори.

Письменники з радістю поспілкуються з читачами, розкажуть про свої новинки і, звісно, підпишуть книжки усім охочим. 


Довідка:

Іван Андрусяк – поет, дитячий письменник, головний редактор видавництва «Фонтан казок». Один з найулюбленіших письменників сучасних дітей. Чимало його творів входять до нової шкільної програми – «Стефа і Чакалка», «Третій сніг», «Лякація», «Усе солодший сад. Чупакабра та інші зайчики». Відзначений багатьма преміями. Зокрема, нещодавно за поетичну книжку «Лякація» Іван Андрусяк отримав відзнаку «Дитячий поет року» від Простору української дитячої книги «БараБука», а ще переміг у книжковому рейтингу «ЛітАкцент року» в номінації «Поезія і проза для дітей».

Олег Чаклун (Oleg Chaklun) – письменник, книжки якого вподобали вже досить багато дітей. Мікробот, роботи Веселки, принцеса Синтія – герої, пригодами яких зачитуються, і не лише діти, а й дорослі! Науково-фантастична повість Олега Чаклуна «Піраміда Синтії» нещодавно потрапила у фінал премії «Книга року BBC-2017».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024