стрічка

У Камені-Каширському вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні

20 Лютого 2019, 21:41
У Камені-Каширському вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні 960
У Камені-Каширському вшанували пам`ять Героїв Небесної Сотні

Скорботний захід, приурочений п’ятим роковинам подій Революції Гідності, відбувся 20 лютого у Камені-Каширському.

Як повідомляють у Камінь-Каширській РДА, вшанувати пам`ять Героїв зібралося керівництво району та міста, молоде покоління, громадськість, а також безпосередні учасники тих подій.

Під пісню «Пливе кача» поіменно згадали всіх воїнів, які загинули в період проведення протестних акцій, та вшанували їхню пам’ять хвилиною мовчання. Учасники мітингу-реквієму поклали квіти та лампадки до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні та стенду пам’яті загиблим бійцям АТО (ООС).

«Сьогодні минають 5-ті роковини величного подвигу відданих патріотів нашої держави, які на повен голос заявили всьому світові, що Україна – вільна та незалежна. Такий всенародний спротив переріс у Революцію Гідності. Герої Небесної Сотні… Згадуючи нині їх поіменно, аж мороз шкірою, бо це – незагоєна рана. Сьогодні наші воїни продовжують боротьбу, протистоять ворогові, захищаючи незалежність на сході країни. Щиро сподіваємося, що перемога буде за нами! Слава Україні! Слава нашим Героям!», – виступив голова Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук.

Насамкінець декан Камінь-Каширського району священик Помісної Церкви України Володимир Мицько звершив молитву за полеглих Героїв України.






 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром