стрічка

Для волинської «первинки» закупили нове обладнання

20 Лютого 2019, 17:22
1445

На Волині 20 лютого відкрили черговий тендер. 

Цього разу – NCB-G № 6.2.1.3 «Закупівля медичного обладнання та медичних меблів для 33 амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, реконструкцію/ капітальний ремонт яких здійснено в рамках субпроекту». 

Отже, після оцінки пропозицій, визначення переможця та підписання відповідних договорів в амбулаторії загальної практики – сімейної медицини, ремонт та реконструкція яких відбувається за кошти позики Світового банку Україні, надійде нове обладнання та техніка, аби заклад відповідав такій вимозі, як табель оснащення, - йдеться на сторінці Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу- Волинська ОДА у Facebook.

На відкритті тендеру в рамках реалізації субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» були присутні члени Комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг, консультанти та та представники компаній-учасників.

Заступник голови комісії з відбору консультантів, товарів, робіт та неконсультаційних послуг субпроекту, начальник управління охорони здоров’я Волинської облдержадміністрації Ігор Ващенюк поінформував, що станом на 10:00 годину 20 лютого (кінцевий час подання тендерних) отримано 5 пропозицій, які розкриватимуть у порядку надходження.

У торгах взяли участь товариства з обмеженою відповідальністю «ЗДРАВО», «АТМЕД», «Хімлаборреактив», «ІЛАТАНМЕД» і об’єднання підприємств «Медична компанія «ЕМПІРІКА» та Convergent Technologies GmbH & Co. KG. Україна, Німеччина. Під час розкриття жодних зауважень від учасників торгів не прозвучало.

Наразі всі пропозиції чекають на процедуру оцінки, після якої переможцям запропонують підписати договори та здійснити постачання.











 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024