стрічка

Дівчині з Іваничівщини, яка потрапила в аварію, потрібна допомога

19 Лютого 2019, 13:14
Ірина Герасимчук 1784
Ірина Герасимчук

Неповнолітній Ірині Герасимчук, яка у вересні 2018 року постраждала в ДТП, збирають гроші на лікування.

Нині дівчина перебуває на стаціонарному лікуванні у відділенні анестезіології Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання, – інформує видання БУГ.

Нагадаємо, що після аварії, в якій автомобіль Volkswagen Golf злетів з дороги, Ірину, що перебувала в автівці, госпіталізували з черепно-мозковою травмою.

Дівчина проживає в селі Соснина Іваничівського району. Після аварії медики не давали Ірині шансів на життя, її фактично витягнули з того світу.

Лікарі зробили дівчині операцію на головному мозку. Ірині встановили діагноз – важка відкрита проникаюча травма, забій головного мозку важкого ступеня, забій-розмножування лівої скроневої частки, стан після оперативного втручання – видалення уламків епідуральної гематоми лівої тім’яно-потиличної ділянки, внтурішньо-шлуночковий крововилив, лівобічна лобно-тім’яна гігрома, забій правої легені, мозкова кома 3-го ступеня.

Зараз рідним постраждалої в аварії потрібно знайти кошти на пластину, яку медики вставлять у голову дівчини, щоб закрити мозок у місці, де були видалені осколки.

Нагадаємо, у вересні минулого року студентська рада Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені Агатангела Кримського організувала збір коштів для Ірини Герасимчук. Силами студентів та педагогчного колективу тоді вдалося зібрати понад 11 тисяч гривень.

Родина просить небайдужих до чужого горя людей відгукнутися та допомогти зібрати необхідну суму. Пластина вартує 29 800 гривень (без операції).

Реквізити для зарахування коштів: 26206500658684 (АТ «Ощадбанк»).

Читайте також: Володимирчан просять допомогти коштами важко травмованій дівчині

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024