стрічка

У Ківерцях посадовця РДА затримали на хабарі, – ЗМІ

18 Лютого 2019, 13:02
У Ківерцях посадовця РДА затримали на хабарі 1278
У Ківерцях посадовця РДА затримали на хабарі

Правоохоронці викрили в одержанні неправомірної вигоди посадовця районної держадміністрації.

Про це повідомили на сайті Національної поліції у Влинській області. За даними деяких волинських ЗМІ це трапилося у Ківерцях.

Слідчі детективи поліції Волині спільно із оперативниками управління захисту економіки у Волинській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили на отриманні хабара головного спеціаліста відділу соціального захисту населення однієї із районних державних адміністрацій області. Слідчі детективи проводять досудове розслідування в кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про одержання неправомірної вигоди службовою особою.   

Під час слідства встановили, що посадовець отримав від приватного підприємця двома траншами неправомірну вигоду за невжиття заходів реагування по виявлених у ході перевірок дотримання трудового законодавства правопорушеннях. Зловмисника викрили і затримали під час отримання ним чергового хабара у розмірі п'ять тисяч гривень. Напередодні правопорушник незаконно отримав від підприємця ще дві тисячі гривень. 

На даний час, вирішують питання про повідомлення службовцю райдержадміністрації про підозру та обрання йому запобіжного заходу. 



Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024