стрічка

Волинян кличуть на концерт американських рок-кумирів – Disturbed 2019

18 Лютого 2019, 10:38
Колектив Disturbed 2019 2504
Колектив Disturbed 2019

Один із найкращих білетних операторів країни TicketsBox анонсує довгоочікуваний та захопливий виступ американських рок-кумирів багатьох меломанів – Disturbed 2019.

Це дійсно глобальна подія в музикальному житті України, адже музиканти відвідають нашу країну вперше. Відбудеться концерт в Stereo Plaza, концертній локації столиці України – Києві, де часто проходять різні культурні заходи. Хочете круто проводити свій вільний час – слідкуйте за афішею на TicketsBox.

Американські рок-кумири чекають на тебе

Виступ колективу Disturbed 2019, котрий викликав справжній ажіотаж у фанатів музикантів, дійсно довгоочікувана подія для багатьох. Це перший концерт артистів в нашій країні і він точно буде крутим. Гостей очікує неймовірне шоу. 

Легендарна група відрізняється своєю щирістю та ліричністю. Коли вживу чуєш їх пісні, то можна відчути «мурашки на шкірі». А як круто звучать вигуки музикантів: «My brothers and sisters... my blood... WE ARE DISTURBED!». Це потрібно почути, щоб максимально точно відчути всю атмосферу концерту, неймовірну енергетику колективу. Особливо вражає вокал фронтмена гурту, його круті переливи, хриплуватість та низькі ноти, котрі так легко переходять в справжній ангельський спів.

Концерт в Stereo Plaza – це той захід, на котрий мріють потрапити всі фанати альтернативного металу. Адже пісні цього музикального колективу дуже яскраві, в них музиканти розказують слухачам про різне – про віру та релігію, про людську природу та моральний вибір. Не прогавте можливість відчути справжній метал-квартет, котрий подарує українській публіці Disturbed 2019.

Разом з білетним сервісом TicketsBox кожен, хто хоче побувати на концерті мега-популярного колективу, може в онлайн режимі купити квиток. Для цього не потрібно нікуди їхати, достатньо зайти на сайт білетного оператора та оплатити замовлення, а куплений електронний квиток прийде на вказану поштову скриньку. Все просто, але потрібно поспішити, адже охочих відвідати концерт музикальної групи світового масштабу багато, а кількість місць обмежена.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024