стрічка

Локачанина можуть посадити на два роки за хабар поліцейському

14 Лютого 2019, 09:00
Хабар 1694
Хабар

Житель Локач пропонував патрульному неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн. за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, – повідомляє Сектор комунікації поліції Волині.

Старший лейтенант поліції Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби у Володимир-Волинському по вулиці Устилузькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя Локач. Під час перевірки документів поліцейський встановив, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Аби його не притягнули до адміністративної відповідальності  правопорушник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн.. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби  задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

За порушення вимог ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення на волинянина складено адмінпротокол. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років. Триває досудове слідство. 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром