стрічка

Чоловіка, який пропонував хабар патрульним у Володимирі, можуть посадити

14 Лютого 2019, 04:54
Чоловіка, який пропонував хабар патрульним у Володимирі, можуть посадити 762
Чоловіка, який пропонував хабар патрульним у Володимирі, можуть посадити

У вівторок 47-річний волинянин в місті Володимир-Волинський пропонував інспектору патрульної поліції неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн. за не притягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

За це чоловіку світить, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волині.

Старший лейтенант Володимир-Волинського відділу поліції під час несення служби по вулиці Луцькій зупинив автомобіль під керуванням 47-річного жителя селища Локачі. Під час перевірки документів  поліцейським було встановлено, що водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Аби його не притягнули до адміністративної відповідальності  правопорушник запропонував поліцейському неправомірну вигоду у сумі 3 тис. грн.. Поліцейський на місце викликав слідчо-оперативну групу щоби  задокументувати факт надання неправомірної вигоди.

За порушення вимог ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення на волинянина складено адмінпротокол.

За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі від 2 до 4 років. Триває досудове слідство.

Читайте також: У Володимирі водій «під мухою» намагався дати хабара патрульним

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024