стрічка

Ковельська майстриня Ольга Пірожик презентувала виставку вишитих картин

13 Лютого 2019, 20:01
Ольга Пірожик 1777
Ольга Пірожик

Ольга Пірожик у культурно-просвітницькому центрі презентувала свої вишиті роботи під назвою «Старе місто».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На відкриття виставки зібралось чимало знайомих та друзів. Вони прийшли привітати Ольгу Георгіївну з яскравою подією у її творчому житті. Романтичної атмосфери додавала музика у виконанні інструментального тріо «Еліт мюзік».

Вруге майстриня демонструє свої роботи на широкий загал. Перша виставка відбулась сім років тому.

До нинішньої експозиції «Старе місто» увійшли більше 50 вишитих робіт, виконаних у різних техніках, переважно це хрестик та напівхрестик.

«Мене завжди приваблював міський пейзаж. Я люблю подорожувати, розглядати будиночки. Дізнаватися, як раніше жили люди. І все це я переношу на полотно... І так само, коли я розглядаю свої картини — а їх в мене в серії «Старе місто» — більше 20-ти, то уявляю цих людей, їхні будиночки і можу нафантазувати історію їхнього життя. Перша моя виставка персональна була в 2012 році. Тоді вона привернула увагу. І це не дало мені зупинитися. Хотілося йти далі. Цікаво вишивати більш складні роботи. Розширюється техніка вишивки», – розповідає Ольга Пірожик.

Ольга Георгіївна готова до експериментів, відкриттів. Впродовж року вона є учасницею аматорського експериментального театру-студії «10 ряд 10 місце».

Зазначається, що нещодавно майстриня закінчила роботу «Яскраві парасольки».

«Це дуже захоплююча творчість. Це така тонка душа має бути в майстра. Бо не кожен зрозуміє таку роботу. Тому я завжди пропоную всім жінкам: ви попробуйте, ви це вмієте. Попробуйте! І ви отримаєте колосальне задоволення...», – поділилася враженями від виставки колеги вишивальниця Ніна Габрилевич.

Ковельчан та гостей міста запрошують відвідати персональну виставку вишитих робіт Ольги Пірожик. Експозиція буде діяти протягом місяця.

 














Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024